Panorama.


Niet zo ver van mijn huisje is een grote vijver. De vijver was vroeger een kleiput, maar heeft nu een nieuwe bestemming gekregen als recreatieoord en natuurgebied. Er is een grote vijver, en een paar kleintjes.

Met de sneeuw ligt alles er mooi bij. Al waren er natuurlijk een paar vissers die daar hun auto’s moesten zetten en een paar tenten opslaan. Wat dergelijke dierenbeulen aan hun zogenaamde hobby vinden ontgaat me nogal…

Klik op de foto’s voor een grotere versie.

Deze panorama werd gemaakt van 5 foto’s met autostitch. De vissers zitten te kleumen in hun tentjes onder de grote schouw (het hoogste ding op de foto).

Panorama van de vijver.

Panorama van de vijver.

En deze panorama werd geboren uit 4 foto’s met behulp van Microsoft ICE. De dierenbeulen zitten hier uiterst rechts op de foto. Evenals hun auto’s.

Zelfde vijver, maar gezien van de overkant.

Zelfde vijver, maar gezien van de overkant.

Hieronder de locatie van de vijver. De kaart is echter niet meer in overeenstemming met de realiteit, aangezien de kleinere vijvers er nog niet opstaan. Maar het geeft u een idee van de grootte.

Over Rudy

Ingenieuze ingenieur.
Dit bericht werd geplaatst in België, Landschappen, Natuur, Vogels en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s