Een duistere update…


Nee, beste lezer, ik heb weer niet ’s nachts gewerkt. Maar het werd toch al behoorlijk donker en nu ik dit zit te schrijven is het buiten bijna nacht.

Toch wil ik enkele duistere fotos met u delen, kwestie van de updates gaande te houden. U zult merken dat het laatste stuk afgegraven is, en dat de tuin nu praktisch horizontaal ligt. Als u goed kijkt 🙂

Hier ziet u dat voor de eerste keer de achtermuur duidelijk zichtbaar is, het laatste stuk helling is eindelijk verdwenen.

Duister zicht op de achtermuur.

Duister zicht op de achtermuur.

Het lijkt al bijna perfect horizontaal, maar dat is het nog niet helemaal. Maar we kunnen eindelijk zeggen dat het einde in zicht is.

Van de andere kant.

Van de andere kant.

Het is te donker, en de hoek is verkeerd, maar de put is van een meter nog slechts een 40-tal cm dieper dan de rest meer. De buurman heeft nog grond die hij kwijt wil, dus ik hoop daar de put mee te vullen.

De put lijkt lang zo diep niet meer.

De put lijkt lang zo diep niet meer.

Als alles goed gaat zal ik de zijkanten nog wat afgraven en zijmuurtjes bouwen waar nodig. En als het weer een beetje meewerkt is de tuin tegen zondag horizontaler dan ooit.

Het heeft intussen al wat geregend deze nacht en de ganse ochtend, en mijn muurtjes staan er nog allemaal. Wat milde regen zodat alles sneller groeit kan alleen maar voordelig zijn voor de stevigheid van de zaak, denk ik. De toekomst zal het uitwijzen 🙂

Over Rudy

Ingenieuze ingenieur.
Dit bericht werd geplaatst in België, Europa, Natuur, Tuin en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s